nnk emblema logo

nnk cim telefon

Az Országos Szakrendszeri Információs Rendszer Kémiai Biztonsági Szakrendszere (OSZIR-KBIR) jelenleg még a www.antsz.hu weboldalon keresztül érhető el.

Az adott bejelentés megtételének első lépéseként a www.antsz.hu weboldalon történő regisztráció szükséges (amennyiben ezidáig nem történt meg) a KB31-Kémiai biztonsági bejelentő opció kiválasztásával. A regisztráció és belépés menetéről szóló részletes tájékoztató ITT olvasható.

Az OSZIR-KBIR szakrendszerbe való belépést követően elsőként a Karbantartás/Partner adatok karbantartása felületen található adatok kitöltése szükséges. A partner adatok kitöltéséről szóló részletes útmutató ITT található.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a veszélyes anyaggal és keverékkel végzett tevékenység bejelentés, valamint a veszélyes keverék bejelentés két, egymástól független bejelentési kötelezettség, melyek kötelezettjei eltér(het)nek, más a céljuk, illetve a benyújtásuk is különböző hivatalokhoz történik.

Az egyes bejelentés-típusokról bővebb információ a Bejelentések almenüpontban olvasható, illetve a bejelentések rögzítéséhez kapcsolódó részletes útmutatók a Segédletek almenüpontban megtalálhatók.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2022, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat