Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A közfürdők létesítéséről és működéséről szóló 121/1996. (VII. 24.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) és a közfürdők létesítésének és üzemeltetésének közegészségügyi feltételeiről szóló 37/1996. (X. 18.) NM rendelet (a továbbiakban: NM rendelet) tartalmazza a közfürdők létesítésére, fenntartására, üzemeltetésére és a víz minőségére vonatkozó részletes szakmai előírásokat.

Melléklet(ek):
Dokumentum nevesorrendDátum
Download this file (A medencés fürdők.pdf)A medencés fürdők.pdf 2022-01-23

2023. november 21-én hatályba lépett a közhasználatú fürdők létesítéséről és üzemeltetéséről szóló 510/2023. (XI. 20.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 510/2023. Korm. rendelet).

Jelenleg kizárólag a fürdővízzel érintkező anyagokra vonatkozó előírások a hatályosak.

Az ivó- és használati melegvíz-ellátásban vízzel közvetlenül érintkező termékek engedélyezése, az engedély megújítása, az engedély módosítása, valamint az ivó- és használati melegvíz-ellátásban vízzel közvetlenül érintkező szűrőanyagok és ivóvízkezelő vegyszereknyilvántartásba vétele, a bejelentés felülvizsgálata, a nyilvántartásba vétel módosítása továbbra is az ivóvíz minőségi követelményeiről és az ellenőrzés rendjéről szóló 5/2023 (I.12.) Korm. rendelet alapján történik.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít