Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Weboldalunk kialakításának egyik fontos eleme, hogy a lehető legjobban hozzáférhetővé tegyük a speciális szükségletekkel rendelkező emberek számára, ideértve a látás, hallás, kognitív és motoros rendellenességekkel küzdő embereket is. Az oldal fejlesztése során törekszünk arra, hogy javítsuk weboldalunk akadálymentességét annak érdekében, hogy minden felhasználónk számára egyenlő hozzáférést biztosítsunk. 

A weboldalon az akadálymentességgel kapcsolatos bevált gyakorlatokat követjük az univerzális dizájn elveinek betartásával. Ez biztosítja, hogy a weboldal a különböző felhasználói igényekhez vagy preferenciákhoz tudjon alkalmazkodni, illetve számos különféle technológián keresztül elérhető legyen, beleértve a mobil eszközöket vagy a segítő technológiákat. 

A webtartalom elérhetőségi irányelvei (WCAG) 2.1

Webhelyünk betartja a webtartalmi akadálymentesség irányelveinek (WCAG 2.1) AA szintjét. Ezek az iránymutatások négy fő alapelvet vázolnak fel, amelyek szerint a helyszíneknek:

  • Észlelhető - Az információnak és a felhasználói felület összetevőinek a felhasználók számára érzékelhető módon reprezentálhatónak kell lenniük
  • Működtethető - A felhasználói felület összetevőinek és a navigációnak működőképeseknek kell lenniük
  • Érthető - Az információknak és a felhasználói felület működésének érthetőnek kell lennie
  • Robusztus - A tartalomnak elég robusztusnak kell lennie, hogy a felhasználói alkalmazások széles köre megbízhatóan értelmezhesse, beleértve a segítő technológiákat.

Kisegítő lehetőségek eszköztára

Az oldalon egy speciális eszköztárat használunk amely segítséget nyújt a felhasználóknak abban, hogy egyéni igényeinek megfelelően testre szabhassa azt.  

Visszajelzést

Elkötelezettek vagyunk a hozzáférhető szolgáltatás nyújtása iránt. Ha problémák merülnek fel vagy javulási javaslata van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.Folyamatos fejlesztéseket végezünk visszajelzései alapján.

Telefon : +36 1 476 1100
E-mail :
Kapcsolatfelvételi űrlap : Megtekintés Most

 

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít