nnk emblema logo

nnk cim telefon

Dr. Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés vezető szakértője egyike annak a 10 fiatal tudósnak, akiknek a Magyar Fejlesztési Bank az eddig elért tudományos munkássága és a kutatóintézetek ajánlásai alapján Junior Prima Díjat ítélt oda „Magyar Tudomány” kategóriában.

2016 óta dolgozik Dr. Szigeti Tamás az NNK Közegészségügyi Laboratóriumi Főosztályán. Tudományos munkássága kiterjed a levegőhigiéné, az aerobiológia és a humán biomonitoring számos területére. Kiemelt szakterülete a levegőminőség jellemzése a környezeti levegőben és különböző belső terekben. Számos hazai és nemzetközi kutatás szakmai vezetője, amelyekben munkatársaival többek között új módszereket dolgoznak ki és alkalmaznak a bel- és kültéri levegőben található biológiai és kémiai szennyezők vizsgálatára. A hazai Aerobiológiai Hálózat és a humán biomonitoring programok egyik szakmai irányítója.

Évek óta aktívan részt vesz a környezeti eredetű egészségkockázatok minél szélesebb körű kommunikációjának szakmai támogatásában. Sikeresen menedzselt több hazai és európai uniós finanszírozású projektet, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Európai Regionális Irodájának rendszeresen felkért szakértője.

Az elismeréshez szívből gratulálunk!

További információk a díjazottakról: https://www.mfb.hu/kozlemenyek/tiz-fiatal-tudos-kapta-meg-az-idei-junior-prima-dijat-a-magyar-tudomany-kategoriaban-n1165

Junior Prima díj Dr. Szigeti Tamás

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít