Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A karácsonyi ünnepek alatt, illetve az azt követő munkaszüneti napokon az ügyeleti rend szerint biztosítják a sürgős esetek ellátását az egészségügyi szolgáltatók.

A háziorvosi és fogorvosi, valamint a fekvőbeteg ellátásban az ügyeletet ellátó helyek a szokásos ünnepnapi rendnek megfelelően fogadják a sürgősségi ellátásra szorulókat. Budapesten és Pest megyében az alábbi linken érhető el a fekvőbeteg ellátók sürgősségi ügyeleti rendje: https://www.mentok.hu/wp-content/uploads/2022/08/2022.-evi-beutalasi-rend-januar-1-tol-mod-20220818.pdf

A 369/2022. (IX. 29.) Korm. rendelet értelmében a kormányzati igazgatási szervekben, így a Nemzeti Népegészségügyi Központban is 2022. december 22. és 2023. január 6. között igazgatási szünet van.

Az Egészségvonal szolgáltatása ezen időszak alatt is hívható az ingyenes, 0-24 órában működő 1812-es telefonszámon, illetve az egeszsegvonal.gov.hu weboldalunk folyamatosan elérhető.

Az év minden napján, 24 órában működő Egészségügyi Toxikológiai Szolgálat a munkaszüneti napokon is hívható, ha mérgezés gyanúja merül fel. Az Országos Kémiai Biztonsági Intézet Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálata a 06 80 20 11 99 ingyenes, zöld számon érhető el, ahol a várható tünetekről, elsősegélyről és az orvosi ellátás szükségességéről adnak felvilágosítást.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít