Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Tegnap Nyíregyházán és Sajószentpéteren veszélyes, Debrecenben, Miskolcon, Kazincbarcikán, Putnokon, Salgótarjánban, Szolnokon, Százhalombattán, Székesfehérváron, Tatabányán és Várpalotán egészségtelen volt a levegő minősége a Levegőhigiénés Index (LHI) alapján.  További tizenegy, mérőállomással rendelkező település levegőjének minősítése volt kifogásolt a Nemzeti Népegészségügyi Központ értékelése szerint.

Rossz levegőminőség esetén légzőszervi betegségben szenvedők tünetei súlyosbodhatnak. Ebben az esetben forduljon kezelőorvosához. Javasoljuk, hogy mindig legyen kéznél a készenléti gyógyszere (pl.: inhalátor). Veszélyes levegőminőség esetén a gyermekek, a várandós kismamák, az idősek, a krónikus légzőszervi, illetve szív- és érrendszeri betegségben szenvedők kerüljék a szabadban történő tartózkodást, töltsék idejüket beltéri környezetben.

A meteorológiai előrejelzés alapján nem várható javulás a következő napokban. Egészségünk megóvása érdekében ne szennyezzük környezetünket, mellőzzük a helytelen fűtési módok alkalmazását, illetve a zöldhulladék égetését!

További egészségtanácsokért látogasson el a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapjára.

https://www.nnk.gov.hu/index.php/kozegeszsegugyi-laboratoriumi-foosztaly/terkepes-informaciok/levegohigienes-index/696-egeszsegtanacsok?highlight=WyJ2ZXN6XHUwMGU5bHllcyIsImxldmVnb21pbm9zZWciLCJ2ZXN6XHUwMGU5bHllcyBsZXZlZ1x1MDE1MW1pblx1MDE1MXNcdTAwZTlnIl0=

              

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít