Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Tegnap Nyíregyházán és Sajószentpéteren egészségtelen, Várpalotán, Debrecenben, Kazincbarcikán, Miskolcon, Tatabányán, Oszláron és Putnokon a levegő minősége a Levegőhigiénés Index kifogásolt kategóriájába esett a kisméretű aeroszol részecskék (PM2.5) tömegkoncentráció értékei alapján. A meteorológiai előrejelzés alapján jelentős javulás nem várható a következő napokban.

Az érzékeny lakosságcsoportba tartozók ( gyermekek, várandós kismamák, idősek és a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők) enyhe légzőszervi tüneteket tapasztalhatnak. Egészségtelen minősítés esetén a krónikus légzőszervi betegségben szenvedők tünetei erősödhetnek, így javasoljuk, hogy mindig legyen kéznél a készenléti gyógyszerük (pl.: inhalátor). A tünetek súlyosbodása esetén keressék fel kezelőorvosukat! A fűtési szezonban a kisméretű aeroszol részecskék jelentős része a helytelen fűtési módok alkalmazásából származik. Óvjuk környezetünket és ezáltal egészségünket is!

További információkat a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján találhat: https://www.nnk.gov.hu/index.php/kozegeszsegugyi-laboratoriumi-foosztaly/terkepes-informaciok/levegohigienes-index.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít