nnk emblema logo

nnk cim telefon

Felhívás! A felmérőlapokat módosítottuk. Ezek elsősorban olyan módosítások, amelyekkel biztosan csak a reális beállítási tartományokban rögzíthetőek adatok, illetve a jobb olvashatóságot segítik elő (pl. színes lapfülek). A kitöltöttség állapotának jelzését egyértelműsítettük, nem szükséges "megjegyzés"-t rögzíteni. A módosított űrlapok a _20210913 verziószámmal szerepelnek és tölthetőek le. Amennyiben már kitöltötték a felmérőlapokat, nem szükséges az újabb verzióba átmásolni az adatokat, de ha lehetőségük van erre akkor az újabb változatot használják! Kérdéseikkel, észrevételeikkel továbbra is kérjük, hogy forduljanak hozzánk a drl(kukac)nnk(pont)gov(pont)hu elektronikus levelezési címen! Amint a korábbi felhívásunkban szerepelt, kérjük, hogy a felmérőlapokat szintén erre a címre küldjék majd meg!

A nemzeti páciensdózis-felmérő program célja elsősorban a diagnosztikai irányadó szintek meghatározása, illetve az orvosi eredetű, népességi sugárterhelés becslése. A felmérés jogi alapját az 59/2013 Euratom irányelvet harmonizáló 21/2018. EMMI rendelet teremti meg.

FIGYELEM! Az adatszolgáltatási határidőt módosítottuk. 2022. január 31-ig kérjük a felmérőlapokat megküldeni. Mindazon intézmények dolgozóinak, akik már válaszoltak a felhívásunkra, ezúton is hálásan köszönjük a szíves közreműködését.

Amennyiben kérdésük vagy észrevételük lenne a felmérésről, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a felhívásban megadott elérhetőségeink egyikén!

A felmérőlapok hiánytalan és pontos kitöltéséhez számítunk a közreműködésükre!

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2022, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat