Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Szűrőprogram irányítási feladatai körében a szervezett szűrések megvalósítása érdekében koordinációs feladatokat lát el, szervezi és irányítja a „Vastagbélszűrés országos kiterjesztése” program végrehajtását.

Együttműködik az egészségügyi ágazat szereplőivel a szűrési programok ütemezésében és tervezésében. Részt vesz hosszú távú szűrési tervek kidolgozásában, továbbá nyomon követi, folyamatosan nyilvántartja a programok megvalósítását, jelzi a felmerülő kockázatokat. Részt vesz a lakossági szűrésekkel kapcsolatos szakmai és lakossági tájékoztatási tevékenységben, a lakosság egészségtudatosságának fejlesztésében, közreműködik a feladataihoz kapcsolódó közbeszerzési és beszerzési folyamatok szakmai előkészítésében.

A két szervezet összefogásának eredményeként újabb sikeres szűrőnap zajlott, ezúttal a Magyar Vöröskereszt Pest Vármegyei székházában. 

A Magyar Vöröskereszt  együttműködő  szerveinek alkalmazottai körében meghirdetett program keretében lehetőség volt csontsűrűség-, vércukorszint-és koleszterin mérésen, testösszetétel analízisen, boka-kar index vizsgálaton, valamint szájüregi vizsgálaton és PSA-szűrésen részt venni. Kollégáink szakmai tapasztalataik átadásával támogatják a Magyar Vöröskereszt szervezeteit abban, hogy a gyakorlatban bevált eljárásrend és módszer alapján a saját igényekhez és erőforrásokhoz igazítva képesek legyenek az egészségügyi rendszeren kívüli szűrési programok megszervezésére és lebonyolítására.

voroskereszt szures2

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít