Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen idén is megszervezte éves, októberi szakmai konferenciáját és a már hagyománnyá váló figyelemfelhívó Lánchídi sétát.

A konferencián idén is sikerült értékes és szakmailag jelentős témákat felvonultatni. Az NNGYK is lehetőséget kapott a népegészségügyi szűrések népszerűsítésére, amelynek keretén belül a NNKGYK Szűrésirányítási Főosztály vezetője, Bertókné Tamás Renáta tartott előadást a résztvevők számára. Az emlőszűréssel kapcsolatos tévhitek eloszlatása mellett számos, tapasztalatokon alapuló, hasznos információ hangzott el a prezentáció során. Zárásképp a szűréseken való részvétel növelését célzó elképzeléseket (egészségügyi digitalizáció, lakossági edukáció) vázolta fel.

A konferenciát a figyelemfelkeltő Lánchídi séta követte. Az NNGYK épülete egész októberben rózsaszín világítást kap a mellrák elleni küzdelem jegyében. 

nnk lanchid mellrak2023 2

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít