Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Lezárult a Nemzeti Népegészségügyi Központ digitális átállásának biztosításához szükséges előkészítő projektje
2022/02/28

„A Nemzeti Népegészségügyi Központ Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervben szereplő projektjeinek előkészítése - Az egészségügy digitális átállásának támogatása reform” elnevezésű projekt keretében Európai Uniós forrásból elkészült annak a két jövőbeni projektnek a pályázati dokumentációja, amelyek biztosítják az NNK valamennyi szakmai és hatósági feladatának digitális átállását és megújulását, valamint továbbfejlesztik a lakosság számára jelenleg is elérhető Egészségvonal szolgáltatásait. Az RRF-8.0.0-2021-00011 azonosítószámú projekt 27,98 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével valósult meg.

Az előkészítő projekt megalapozta azoknak a projekteknek a megvalósítását, amelyek keretében olyan jövőbeli fejlesztések valósulnak meg, amelyek lehetővé teszik az NNK egészségügyi szolgáltató képességének és hatósági feladatellátásának megerősítését és továbbfejlesztését, valamint az Egészségvonal szolgáltatás funkcionalitásának és tartalmának kibővítését. Mindezen tevékenységek hozzájárulnak ahhoz a  21. századi társadalmi igényekhez, hogy korszerű, innovatív információs és kommunikációs technológiák (IKT) álljanak a lakosok rendelkezésére.

A jövőbeni projektek megvalósulása révén növekszik az egészségügyi ágazat hatékonysága, könnyebbé válik az ellátásokhoz való hozzáférést, továbbá javul az ellátások és a szolgáltatások biztonságossága és minősége.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ, mint konzorciumvezető és konzorciumi partnere a Digitális Kormányzati Fejlesztés és Projektmenedzsment Korlátolt Felelősségű Társaság (DKF Kft.), a Széchenyi Terv Plusz program keretében az Európai Unió Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszközének támogatásával közösen valósították meg a projektet.

A projektről bővebb információt a   https://nnk.gov.hu/index.php/nnk-projektek/rrf-8-0-0-2021-00011 oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:
Nemzeti Népegészségügyi Központ Kommunikációs Főosztály
email cím:

 

 

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít