Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A gyártó szennyeződést mért a Frontin 0,25 mg-os (OGYI-T-05967) tabletta egy gyártási tételnél, ezért biztonsági okokból további 39 piacon lévő tétel érintettségét is megvizsgálja. A kivizsgálás lezárultáig a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a vizsgálat alá vont tételek forgalmazásának felfüggesztéséről és alkalmazásának megtiltásáról döntött.

A vizsgálat végéig arra kérjük azokat a betegeket, akiknél az érintett tételek vannak, hogy ne szedjék be a gyógyszert, egyelőre tegyék félre és ne vigyék vissza a gyógyszertárba. A vizsgálat lezártával annak eredményéről a hatóság azonnali tájékoztatást ad.

Tájékoztatjuk a lakosságot arról is, hogy jelenleg is van forgalomban olyan gyógyszer ezzel a hatóanyaggal, amit nem érint a felfüggesztés. Ezért mindenképpen egyeztessen kezelőorvosával, hogy ne maradjon gyógyszer nélkül, mert ehhez új recept felírására van szükség. A vizsgálat végéig a gyógyszertár nem cserélheti ki, és nem veheti vissza a vizsgálat alá eső gyógyszereket.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít