Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló 1999. évi XLII. törvény (a továbbiakban: Nvt.) 7/D. §-a az elektronikus cigaretta, az utántöltő flakon és patron, a dohányzást imitáló elektronikus eszköz, a nikotinmentes utántöltő flakon, nikotinmentes patron mellett a dohányzást helyettesítő nikotintartalmú termékek vonatkozásában a gyártók, importőrök és magyarországi forgalmazók felé bejelentési kötelezettséget ír elő, melyet az Nvt. 10. § -a szerint 2023. december 30-án már forgalomban lévő termékek esetében 2024. február 28-ig kell megtenni elektronikusan, az Nvt. végrehajtási rendeletében meghatározott módon.

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (továbbiakban: NNGYK) tájékoztatja az ipari szereplőket, hogy a dohányzást helyettesítő nikotintartalmú termékekkel kapcsolatos bejelentéseket a 1999. évi XLII. törvény 7/D. § (1) bekezdése szerint bármilyen módon befogadja.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít