Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

International Clearinghouse for Birth Defects Surveillance and Research

A Veleszületett Rendellenességek Országos Nyilvántartása (VRONY) 1974 óta alapító és teljes jogú tagja az International Clearinghouse for Birth Defects Surveillance and Research (ICBDSR) szervezetnek. A nemzetközi szervezettel kapcsolatos információk a www.icbdsr.org honlapon érhetők el. A szervezet nemzetközi szinten koordinálja és irányítja a világ különböző országaiban működő rendellenesség-regisztereit. A VRONY folyamatosan részt vesz a nemzetközi szervezet által koordinált kutatásokban amelyben elemzik és vizsgálják az egyes rendellenesség gyakoriságok alakulását és feltárják, a rendellenességek kóroki hátterét.

European Surveillance of Congenital Anomalies

Az Európai Unióban az egyes országok saját regisztereinek kollaborációja révén működtetnek központi adminisztrációt European Surveillance of Congenital Anomalies (EUROCAT) néven, amit az Európai Unió támogatásával tartanak fenn. A VRONY 2009-tól teljes jogú tagként vesz részt a szervezet munkájában.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít