Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A főosztály egészségfejlesztési, egészségtudatosság fejlesztési, egészségmonitorozási, iskolai egészségfejlesztési elemző, veleszületett rendellenességek és ritka betegségek surveillance, valamint drogmegelőzési és eltereléssel kapcsolatos feladatok országos felügyeleti szakmai tevékenységet végez.

A főosztály szakterülete vonatkozásában ellátja a kormányhivatalok és járási hivatalok szakmai irányítását (módszertani levelek, állásfoglalások készítése; továbbképzések, munkaértekezletek szervezése; éves kiemelt munkatervi feladatok meghatározása; éves jelentési szempontrendszer kialakítása és a jelentések értékelése; a Miniszterelnökséggel együttműködve, részletes ellenőrzési program kidolgozását követően a megyei kormányhivatalok átfogó- és célellenőrzésében részvétel). Az egészségfejlesztési és egészségmonitorozási kompetenciák érvényre juttatása érdekében részt vesz jogszabályok véleményezésében és előkészítésében.

A főosztály szervezeti egységei:

  1. Egészségfejlesztési Osztály,
  2. Egészségmonitorozási Osztály,
  3. Drogmegelőzési Programok Osztálya.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít