Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Dunán levonuló árhullám miatt Dömös, Pilismarót és Dobogókő települések vízhálózatában bakteriológiai kifogásoltság jelent meg. Az esetről a vízszolgáltató és a népegészségügyi hatóságok egyaránt értesítették a települések polgármestereit.
 
Felhívjuk az érintett lakosság figyelmét, hogy Dömös, Pilismarót és Dobogókő településeken a hálózati ivóvíz közvetlen emberi fogyasztásra (ivásra, főzésre) jelenleg kizárólag forralást követően alkalmas. Mosogatást követő öblítést is forralt vízzel tegyék. Csecsemőket, kisgyermeket ne fürdessenek ebben a vízben, csecsemő tápszert palackozott vízzel készítsenek. A kisgyerek ivóvízfogyasztásához is palackozott vizet használjanak.
 
Az ivóvíz minőségének helyreállításához szükséges beavatkozások megtörténtek, annak rendszeres laboratóriumi ellenőrzése folyamatosan zajlik. Az ivóvíz bármilyen nemű változásáról a hatóság értesíti a lakosságot.  
 
A helyi vízszolgáltatók és a népegészségügyi hatóságok a rendkívüli árhullám miatt a veszélyeztetett területeken folyamatosan felügyelik a vezetékes ivóvízellátást. Jelenleg az árvízzel érintett további településeken megfelelő az ivóvíz minősége. 

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít