Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Közegészségügyi Laboratóriumi és Módszertani Főosztály

A Nemzeti Népegészségügyi Központ az elmúlt években már ismert adatlapon kéri az iskola-egészségügyi tevékenység 2022/23. évi adatainak rögzítését.

Az adatlap kitöltésére 2023. június 16. és szeptember 15. között biztosítunk lehetőséget a https://iskolaeu.nnk.gov.hu elektronikus felületen.

Az adatgyűjtés alapja az egyes személyazonosításra alkalmatlan ágazati (egészségügyi, szakmai) adatok körének meghatározására, gyűjtésére, feldolgozására vonatkozó részletes szabályokról szóló 76/2004. (VIII. 19.) ESzCsM rendelet 1. sz. mellékletében a 1002/09 nyilvántartási számon meghatározott Jelentés az iskola-egészségügyi munkáról című adatgyűjtés.

A kitöltéshez kapcsolódó útmutatók az iskolát ellátó orvosok és védőnők számára elérhetőek a megyei kormányhivatalok népegészségügyi főosztályain. Amennyiben a kitöltéssel kapcsolatos kérdés, probléma merült fel, a  email címen kérhetnek tájékoztatást.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít