Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szabályozza a védettségi igazolvány megszerzési lehetőségeit. 

A védettségi igazolvány kiállítása vonatkozásában a fővárosi és megyei kormányhivatalok rendelkeznek illetékességgel. A Nemzeti Népegészségügyi Központ nem rendelkezik hatáskörrel a védettségi igazolvánnyal kapcsolatos intézkedések vonatkozásában.


A Magyarországon végzett oltások az EESZT rendszerbe kerülnek rögzítésre, ez alapján állítja ki az illetékes kormányhivatal a védettségi igazolványt.

A  más országban kapott COVID oltások igazolásához szükséges dokumentumok még nem kerültek jogszabályban meghatározásra. Amennyiben meghatározásra kerül a külföldön beadásra került oltások tekintetében szükséges dokumentumok köre, arról a hiteles hírforrásokban tájékoztatást kaphatnak az érintettek.

Kérjük, kísérje figyelemmel a hiteles hírforrásokat, ahol megfelelő tájékoztatást kaphat kérdésével kapcsolatban. (www.nnk.gov.huwww.vakcinainfo.gov.hu)

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít