Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Az Európai Vegyianyag-ügynökség ügyvezető igazgatója hivatalos látogatást tett a Nemzeti Népegészségügyi Központban.

Dr. Sharon McGuinness, az ECHA (European Chemicals Agency, Európai Vegyianyag-ügynökség) ügyvezető igazgatója 2023. május 25-én a Nemzeti Népegészségügyi Központban (NNK). Ez alkalomból az Európai Vegyianyag-ügynökség ügyvezető igazgatója egyeztetett Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvossal, valamint találkozott a vármegyei tisztifőorvosokkal és az NNK Kémiai Biztonsági és Kompetens Hatósági Főosztály szakembereivel. A megbeszéléseken áttekintették a kémiai biztonsági szakterület legfontosabb kérdéseit, kihívásait hazai és uniós szinten egyaránt. Ismertették a hazai szereplőket, a szakértői kapacitásokat, valamint Magyarország szerepét és lehetőségeit az uniós vegyianyag politika alakításában. Részletesen bemutatták az ECHA szerepét és működését, továbbá Dr. McGuinness vázolta az ellenőrzésekkel kapcsolatban várható új kihívásokat az elkövetkező évekre vonatkozóan.

A hivatalos látogatás nagymértékben elősegíti a jövőbeni közös munkát, és eredményes együttműködést a vegyi anyagok hazai és uniós biztonságosabb kezelése, felhasználása érdekében.

 

  • ECHA_2023_latogatas_muller
  • ECHA_2023_latogatas1
  • ECHA_2023_latogatas2

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít