nnk emblema logo

nnk cim telefon

A Nemzeti Népegészségügyi Központ a kockázatos ellátások csökkentése miatt, illetve annak érdekében, hogy kapacitásait a koronavírus elleni védekezésre koncentrálhassa 2020 03. 30-tól határozatlan ideig megszünteti a Nemzetközi Oltóközpontban folyó rendelését!

Továbbra is adunk tájékoztatást az:
 és  címre érkező érdeklődésekre illetve  előre egyeztetett időpontban lehetőség van sürgős oltások beadására, igazolások, oltási könyv másolatok stb. kiadására.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

 

Oltóanyagok helyben rendelkezésre állnak!

Az utazókat előzetes bejelentkezés alapján látjuk el.

Időpont kéréséhez kérjük írjon a következő címre:

Tel.: (06-1) 476-1364

Címünk: 1097 Budapest

Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a, bejárat a Vágóhíd utca felől.
Megközelítés: 3-as metróval Nagyvárad térig,
vagy 24-es villamossal Nagyvárad térig,
vagy 1-es villamossal Albert Flórián /régi nevén Gyáli úti megállóig.

Figyelem!

Telefonon csak technikai információkkal szolgálhatunk!
Részletes szakmai, védőoltással, utazással kapcsolatos információt a félreértések elkerülésemiatt, kizárólag a személyes tanácsadáskor adunk.

A felkészítés menete

Az utazás előtti tanácsadás és az oltások kiválasztása, a részletes adat-, és anamnézis felvételen (kérdőív, zárójelentések, orvosi vélemények, gyermekkori oltási könyv, részletes útvonalterv áttekintése), valamint, a személyes beszélgetésen alapszik. A kockázat felmérése több tényező figyelembevételével történik, pl.: az utazás körülményei, időtartama, az utazó kora, egészségi állapota (krónikus szervi betegség, pszichés zavar, állandó gyógyszerek, immunhiányos állapot, műtétek, allergia stb.), a terhesség lehetősége, az eddigi oltások és az utazás időpontja. Mindezeket egy kérdőív tartalmazza, melyet a konzultáció előtt ki kell tölteni. Az utazó által kitöltött kérdőív, egyben írásos beleegyezésként is szolgál.

Tekintettel arra, hogy a fenti számtalan szempontot sem telefonon, sem elektronikus levél formájában nem tudjuk begyűjteni, a tanácsadás csak személyes találkozás során történik.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2022, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat