Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Az egészségügyi szolgáltatók szakfelügyeletéről szóló 16/2019. (VII. 30.) EMMI rendelet (továbbiakban: EMMI rendelet) 3. § (1) bekezdése értelmében az egészségügyi szolgáltatókkal, szolgáltatásokkal összefüggésben a szakfelügyeletet az egészségügyért felelős minisztérium módszertani irányítása mellett az országos tisztifőorvos és a népegészségügyi feladatkörükben eljáró fővárosi és megyei kormányhivatalok, valamint a kormányhivatal népegészségügyi feladatkörében eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatala a szakfelügyelők közreműködésével látják el.

Az EMMI rendelet 4. § (1) bekezdése szerint szakfelügyeleti tevékenységet az végezhet, akit az országos tisztifőorvos szakfelügyelői névjegyzékbe vesz szakterületének megnevezésével és illetékességi területének feltüntetésével.

Az EMMI rendelet 7. § (1) bekezdés c) pontja és (7) bekezdés a) pontjára hivatkozva a klinikai immunológia és allergológia, klinikai szakpszichológia, szemészet és szívsebészet szakterületen kötött állandó megbízási szerződések megszüntetésre kerültek, így ismételt országos szakfelügyelő főorvosi pályázati kiírás vált szükségessé a felsorolt szakterületeken.

A pályázatok benyújtási határideje 2021. február 26-ról 2021. március 05-re módosul.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít