Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Az egészségügyi hatósági és igazgatási tevékenységről szóló 1991. évi XI. törvény 6. §(1) bekezdés f) pontja alapján az egészségügyi államigazgatási szerv egészségügyi igazgatási és koordinációs feladatai körében az egészségügyi szolgáltatók bejelentése alapján nyilvántartja, szükség esetén összehangolja, illetőleg az érintett egészségügyi szolgáltatók és fenntartóik véleményének kikérése után megállapítja és közzéteszi a megye (főváros) ügyeleti, készenléti ellátásának és betegbeutalásának területi rendjét, ideértve a gyógyszertári ügyeletet és készenlétet is.

Azon megyékben ahol betegbeutalás területi rendje nem kerül külön megállapításra a betegek beutalását a területi ellátási kötelezettség alapján kell végezni.

  • Az egészségügyi ellátórendszer fejlesztéséről szóló 2006. évi CXXXII. törvény végrehajtásáról rendelkező 337/2008. (XII. 30.) Korm. rendelet 5/A. § (5) bekezdés 5e) pontja értelmében az egynapos ellátás, az aneszteziológia és a sürgősségi betegellátás tekintetében nem kell ellátási területet megállapítani
  • 1806 Addiktológiai rehabilitáció szakma keretében, a speciális betegellátási feladatok tekintetében az ellátási terület a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház tekintetében az ország teljes területe

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít