Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A kormányzati szolgálati jogviszony időtartama: határozott idejű 2026. október 31-ig tartó kormányzati szolgálati jogviszony 

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Budapest, 1135 Budapest, Szabolcs u. 33. és 1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.

Ellátandó feladatok: Az NNGYK közbeszerzési eljárásait – beleértve a központosított közbeszerzési eljárásokat – teljes körűen bonyolítja, vagy külső közreműködő bevonásával történő bonyolítás esetén koordinálja. Beszerzi a közbeszerzések indításához szükséges kormányzati engedélyeket. Az egybeszámítás, valamint részekre bontás tilalmának ellenőrzése során a beérkező igényekről nyilvántartást vezet, mely alapján meghatározza az egybeszámított becsült érték alapján az eljárás rezsimjét, fajtáját és típusát. A beszerzési és közbeszerzési eljárásokat dokumentálja, archiválja, szükség esetén az érintettek részére a dokumentációt rendelkezésre bocsátja. Közreműködik a szerződések előkészítésében, azok közbeszerzési szempontú véleményezésével. Közreműködik adatszolgáltatásokhoz kapcsolódó feladatokban. Egyéb közbeszerzésekhez kapcsolódó ad hoc feladatok ellátása. Kapcsolattartás az intézmény társ osztályaival, dolgozóival valamint külső partnerekkel.

Melléklet(ek):
Dokumentum nevesorrendDátum
Download this file (közbeszerzési referens.pdf)közbeszerzési referens.pdf 2024-09-23

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít